Toos de Herder exposeert in SVRZ ´t Gasthuis!

svrz blog

MIDDELBURG – In SVRZ locatie ´t Gasthuis in Middelburg zijn tot en met januari de werken van Toos de Herder uit Middelburg te bewonderen en te koop.

Op de eerste en tweede verdieping in ´t Gasthuis hangen haar werken. Toos werkt met verschillende materialen en technieken. Zo zijn er portretten, landschappen en stillevens, zowel abstract als figuratief, te bezichtigen in olieverf, aquarel, pastel en houtskool.

Toos is sinds 1968 woonachtig in Zeeland. Ze heeft van 1961 tot en met 1965 de Rietveldakademie (vrije grafiek) in Amsterdam gevolgd. Ze heeft op verschillende locaties al geëxposeerd en op verschillende scholen tekenles gegeven.

Over SVRZ


´t Gasthuis is een voorziening van SVRZ. SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland met drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van zorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot huishoudelijke zorg. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Kerstliederen zingen!
Lees ook:Kerstmarkt ‘t Gasthuis!
Lees ook:Kinderen bakken cupcakes in SVRZ ‘t Gasthuis
Lees ook:Waterscouts op bezoek in SVRZ ´t Gasthuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>