Frederique Repko exposeert in SVRZ ‘t Gasthuis!

svrz blog

MIDDELBURG – In SVRZ ‘t Gasthuis in Middelburg zijn tot en met juni de werken van Frederique  Repko uit Middelburg te bewonderen en te koop. Op de eerste en  tweede verdieping in ´t Gasthuis aan het Noordpoortplein hangen haar  werken.

Frederique Repko is  op 12 mei 1932 in Scheveningen geboren. Zij behaalde in de avonduren twee  onderwijsakten met pedagogische aantekening. Ze heeft gedurende 20 jaar  creatieve en muzikale vorming gegeven aan leerlingen van de lagere en middelbare  scholen en muziekscholen in Nederland.

In het jaar 1979  behaalde zij haar diploma aan de Kunstacademie in Eeklo voor de schilderkunst.  Daarna volgde zij twee jaar finaliteit en behaalde daarbij de hoogste  onderscheiding. Ook behaalde zij het diploma monumentale sierkunst (voor de  afdeling grafiek).

Repko  exposeerde eerder in Arnhem, Terneuzen, Middelburg, Axel, Maastricht, Nijkerk,  Ede, Rheden, Duiven, Ermelo, Nieuwvliet, Waterlandkerkje, Haamstede,  Westervoort, Oldemarkt, Heinkenszand, Grijpskerke en in het buitenland. Ook  hield zij regelmatig huisexposities. Haar prachtige kleurrijke werken zijn nu te  bewonderen in ´t Gasthuis in Middelburg.

SVRZ ’t Gasthuis is  een voorziening van SVRZ

SVRZ  is een  zorgorganisatie in Zeeland met verspreid over de provincie drie centra voor zorg  en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en  een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle  vormen van ouderenzorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van  revalidatie tot zorg Thuis. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een  ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

 

Lees ook:Toos de Herder exposeert in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Kerstliederen zingen!
Lees ook:Waterscouts op bezoek in SVRZ ´t Gasthuis
Lees ook:Kinderen bakken cupcakes in SVRZ ‘t Gasthuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>