Vestrock!

HULST – Het gaat weer swingen in Hulst, maar dat heeft gevolgen voor het verkeer. Op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni vindt op de landtong tussen de Binnenvest en de Buitenvest in Hulst VestRock plaats. De volgende dag – zondag 5 juni 2016- is het de beurt aan VestRock Junior. In verband met deze beide evenementen zijn er een aantal verkeersmaatregelen van kracht om de veiligheid van de bezoekers te kunnen waarborgen.


Op de onderstaande tijdstippen wordt éénrichtingsverkeer ingesteld op de Stationsweg én het gedeelte van de Gentsestraat gelegen tussen de Frans van Waesberghestraat en de Traverse:

  • vrijdag 3 juni 2016 vanaf 14.30 tot 01.30 uur
  • zaterdag 4 juni 2016 vanaf 10.30 tot 01.30 uur
  • zondag 5 juni 2016 vanaf 12.30 tot 21.30 uur

Op de genoemde tijdstippen kan de binnenstad van Hulst via deze weg enkel worden ingereden. De binnenstad kan niet worden verlaten via deze kant. Omdat het verlaten van de stad dan enkel gaat via de Graauwse Poort en de Dubbele Poort en daar deze beide poorten niet toegankelijk zijn voor vrachtverkeer, betekent dit dat vrachtverkeer op de genoemde tijden de binnenstad enkel kan inrijden en niet meer kan uitrijden. Voor het overige verkeer geldt dus dat zij de stad kunnen inrijden langste alle drie de zijden, en deze kunnen verlaten via de Graauwse of Dubbele Poort.

In verband met het realiseren van een festivalcamping in het park aan het Havenfort, is het fietspad dat door dit park leidt (tussen het Havenfort en de Hulster Nieuwlandweg) vanaf donderdag 2 juni 2016 – 11.30 uur – afgesloten. Deze afsluiting duurt tot zondag 5 juni 2016 – 22.00 uur.

Aan de Absdaalseweg 19 te Hulst (voormalige Karwei vestiging) is een fietsparking voorzien. Bezoekers van het evenement die met de fiets komen, worden met klem gevraagd hun fiets daar te parkeren.

Op het Havenfort wordt het gedeelte gelegen achter de Rabobank gereserveerd als artiestenparking. Het gaat om zo’n 24 parkeervakken.

Lees ook:Vestrock
Lees ook:Binnenstad Hulst niet bereikbaar!
Lees ook:Hulst beperkt bereikbaar voor vrachtverkeer
Lees ook:Hulst slecht bereikbaar voor vrachtwagens!
Lees ook:Verkeershinder Vestingdagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>