Hulst beperkt bereikbaar voor vrachtverkeer

HULST - De Hulster binnenstad is vanaf 20 maart tot eind april 2017 beperkt bereikbaar voor vrachtverkeer. In die periode wordt gewerkt in de Frans van Waesberghestraat, gelegen tussen de Gentsestraat en het Houtenkwartier. Door deze werken kan het verkeer de stad enkel verlaten via de Graauwse Poort en de Dubbele Poort.

Vrachtverkeer kan de stad enkel verlaten via de Dubbele Poort. De maximale hoogte voor vrachtwagens is 3,6 meter. Voor vrachtwagens met een hoogte van meer dan 3,6 meter is de binnenstad tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar.

In de periode van de werkzaamheden wordt aan de Dubbele Poort het verkeer geleid door verkeerslichten. De poort aan de zijde van de stadsmolen wordt afgesloten. Deze is gezien de beperkte hoogte en de buiging in de poort niet toegankelijk voor vrachtverkeer.

Lees ook:Hulst slecht bereikbaar voor vrachtwagens!
Lees ook:Binnenstad Hulst niet bereikbaar!
Lees ook:Vestrock!
Lees ook:Vestingcross!
Lees ook:Vestrock

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>