Hulst slecht bereikbaar voor vrachtwagens!

HULST – De Hulster binnenstad is vanaf medio maart tot eind april 2017 beperkt bereikbaar voor vrachtverkeer. In die periode wordt gewerkt in de Frans van Waesberghestraat, gelegen tussen de Gentsestraat en het Houtenkwartier. Door deze werken kan het verkeer de stad enkel verlaten via de Graauwse Poort en de Dubbele Poort.

Vrachtverkeer kan de stad enkel verlaten via de Dubbele Poort. De maximale hoogte voor vrachtwagens is 3,6 meter. Voor vrachtwagens met een hoogte van meer dan 3,6 meter is de binnenstad tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar.

In de periode van de werkzaamheden wordt aan de Dubbele Poort het verkeer geleid door verkeerslichten. De poort aan de zijde van de stadsmolen wordt afgesloten. Deze is gezien de beperkte hoogte en de buiging in de poort niet toegankelijk voor vrachtverkeer.

De exacte startdatum van de werkzaamheden in de Frans van Waesberghestraat wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. De werkzaamheden starten zodra de werken in de Zoutestraat afgerond zijn en de Graauwse Poort kan worden open gesteld voor het verkeer.

Lees ook:Hulst beperkt bereikbaar voor vrachtverkeer
Lees ook:Binnenstad Hulst niet bereikbaar!
Lees ook:Vestrock!
Lees ook:Vestingcross!
Lees ook:Straat afgesloten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>