Onderstroom-gevoel al een week eerder

VLISSINGEN - Festival Onderstroom begint officieel pas op 6 juli, maar een dikke week eerder gaat het feest al van start. De hoofdvoorstelling, ‘Borderland’ van Cirque Pardi gaat 30 juni al in première. Cirque Pardi is een grootse toevoeging aan het programma van Festival Onderstroom. Het Festivalhart biedt de komende editie naast allerlei mooie kleine tentjes en caravans plaats aan een immense circustent. Hier treedt Cirque Pardi op. Deze grandioze en moderne circustheatershow gooit in heel Europa hoge ogen en strijkt nu ook in Vlissingen neer, pal aan zee. Cirque Pardi presenteert Borderland Cirque Pardi brengt de voorstelling ‘BorderLand’. In hun uitdagende show verlegt het Franse collectief voortdurend de grenzen van de circuskunst. Circustheater, maar dan spannender en met meer rauwe randjes. Acht artiesten betoveren je met een wervelende moderne circusshow met acrobatiek, fantastische livemuziek, dans, trapezes, spektakel, vuur, en luchthoepels. Grenzeloos mooi, onvoorspelbaar en magisch! Speeltijden De voorstellingen van Cirque Pardi beginnen al voor aanvang van het festival. Omdat de shows fysiek zeer belastend zijn voor de artiesten is er slechts één optreden per dag. Tegelijk verwacht de organisatie veel belangstelling voor de optredens. Daarom kun je in het weekend voorafgaand aan het festival ook al naar Cirque Pardi. vrijdag 30 juni: 20.00 uur zaterdag 1 juli: 20.00 uur zondag 2 juli: 14.00 uur donderdag 6 juli: 19.00 uur vrijdag 7 juli: 19.00 uur zaterdag 8 juli: 19.00 uur zondag 9 juli: 16.00 uur Festival Onderstroom Festival Onderstroom vindt dit jaar plaats van 6 t/m 9 juli op de boulevard van Vlissingen. Het Festivalhart ligt bij hotel Britannia. De boulevard vormt 8 en 9 juli het decor voor het Straattheaterweekend en op zaterdag is er ook een straattheaterprogramma in de binnenstad van Vlissingen. Meer informatie over het programma staat op festivalonderstroom.nl. Organisatie Festival Onderstroom wordt georganiseerd door Cultuurwerf Vlissingen. Cultuurwerf is ook organisator van het Bevrijdingsfestival Zeeland en programmeert Podium de Piek. Meer informatie over de Cultuurwerf is te vinden op cultuurwerf.nl.

 

Foto: Jean Reverdito / pr Onderstroom

Lees ook:Onderstroom: Cirque Pardi en nog veel meer
Lees ook:Onderstroom!
Lees ook:Volop straattheater bij Festival Onderstroom
Lees ook:Bijzondere act Onderstroom
Lees ook:Zomaargasten bij Festival Onderstroom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>