Dodelijk ongeval met wielrenner: auto rijdt door

HULST – Een wielrenner is zondagochtend rond kwart voor 11 overleden op de Zandstraat in Hulst. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het overlijden.

Omstreeks 10.45 uur kwam een melding binnen bij de meldkamer dat een grijze personenauto met een Nederlands kenteken op de Zandstraat in aanraking was gekomen met de wielrenner. De personenauto is doorgereden. De agenten die zich met de zaak bezighouden zijn nog op zoek naar de bestuurder van de auto. Op de Zandstraat is een stuk van een van de buitenspiegels van de auto achtergebleven. Via Twitter en Burgernet is een oproep verstuurd.

Bestuurder grijze auto met Nederlands kenteken gezocht

De politie verzoekt de bestuurder van de grijze auto met het Nederlandse kenteken zich te melden. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Hij/zij kan zich ook melden bij een politiebureau in de buurt.

Over de identiteit van de fietser wordt nog niets bekend gemaakt. De politie gaat eerst de nabestaanden van het slachtoffer in kennis stellen en zal dan verdere informatie verstrekken. Mogelijk is de man onwel geworden juist voor hij in aanraking kwam met de auto.

Grijze Opel Vectra

Uit onderzoek is gebleken dat het achtergebleven stuk buitenspiegel afkomstig is van een grijze Opel Vectra uit het jaar 2012. Bent u de bestuurder van deze auto, of kent u de bestuurder van zo’n auto (waar dus een buitenspiegel mist), dan wordt u verzocht zich te melden bij de politie.

Identiteit bekend

De wielrenner die zondagochtend overleed op de Zandstraat in Hulst betreft een 64-jarige man uit het Belgische Temse.

Lees ook:Auto beschadigd!
Lees ook:Weer wielrenner dodelijk verongelukt in Hulst
Lees ook:“Doorgereden auto is Audi A4″
Lees ook:Wie reed in deze gestolen Opel Vectra?
Lees ook:Wielrenner rijdt door na aanrijding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>