Crash A58

KAPELLE – Drie auto’s raakten afgelopen vrijdag 1rond 16.30 uur betrokken bij een kop-staartbotsing op de A58 nabij Kapelle.

Een 26-jarige automobilist uit Ossendrecht reed op de linkerbaan en moest krachtig afremmen, omdat een vrachtwagen voor hem invoegde. De 63-jarige bestuurder van een bestelbus die achter de personenauto reed remde ook, maar kon niet voorkomen dat hij de personenauto voor hem aantikte. De personenauto draaide rond en belandde in de berm naast de rijweg. De bestelbus belandde in de sloot en sloeg om. In de slip raakte hij een personenauto van een 37-jarige automobilist uit Kapelle. De bestuurder van de bestelbus werd met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht en kon na controle weer naar huis.

Lees ook:Nek gebroken bij aanrijding
Lees ook:Ravage en gewonden na crash A58! UPDATE
Lees ook:Veroorzaker ongeluk rijdt door: slachtoffer in de ijskoude sloot!
Lees ook:Vrouw gewond na crash!
Lees ook:Gewonden crash

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>