Sluis meest populaire plaats in provincie Zeeland

SLUIS – Vakantiegangers hebben Sluis gekozen tot de meest populaire bestemming in de provincie Zeeland. Het stadje kreeg een fraaie 8,4 als gemiddelde bij de reviews op Zoover. Het reviewplatform onderzocht per provincie de Top 5 van meest populaire dorpen en steden.
De Zoover Top 5 per Nederlandse provincie is gebaseerd op maar liefst 70.000 reviews in de periode van september 2016 tot september 2017. Het plaatsje Sluis werd in deze periode beloond met een dikke 8,4. In de reviews wordt gesproken over een ‘Gezellig en bruisend stadje’, ‘Prachtige plaats om te winkelen’ en ‘Voor elk wat wils’.
Reviewer J. de Namur: ,,Prachtig stadje, prachtige omgeving, overal klantvriendelijk en voor elk wat wils. Wie wil kan zelfs van hieruit gemakkelijk Brugge of Zeeland bezoeken per fiets of met de wagen want het is een ideaal uitvalspunt.’’
Top vijf
Sluis won het nipt van Vlissingen (eveneens een 8,4 uit 282 reviews) en badplaats Renesse (8,3). Over Vlissingen wordt geschreven: ‘Prachtige boulevard!’, ‘Super’ en ‘Beslist een keer doen’. Ook Cadzand (8,2) en Aardenburg (7,4) eindigde in de Top 5 van Zeeland.
Meer informatie met betrekking tot de meest populaire provincies vind je op: http://www.zoover.nl/blog/nieuws/populairste-dorpen-en-steden-per-nederlandse-provincie/

Lees ook:Zoover Awards 2017 in Zeeland is nek-aan-nek race
Lees ook:De Vliedberg en Boogaard beste campings in Zeeland
Lees ook:Zeeland sterk vertegenwoordigd bij de Zoover Awards!
Lees ook:Campings Renesse en Groede favoriet
Lees ook:De plek…..(32): Transferium, Renesse!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>