ADRZ ontvangt drie onderscheidingen

dica

GOES – Het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ)  heeft onlangs de DICA-spotlight awards gewonnen voor darmkankerchirurgie (zowel voor de endeldarm als dikke darm) en aortachirurgie. Ons ziekenhuis behoort met darmkankerchirurgie bij de 10% best presterende ziekenhuizen van Nederland. Voor aortachirurgie behoort het ADRZ bij de 25% best presterende ziekenhuizen.

Voor de behandeling van dikke darm kanker behoorde het ADRZ in 2015 reeds tot de 25% best presterende ziekenhuizen; in 2016 is zij voor de endeldarmkanker én dikke darm kanker gestegen naar de 10% best presterende ziekenhuizen van Nederland. De derde award ontving zij voor de aorta (grote lichaamsslagader) operaties, waarmee het ADRZ ook reeds tot de 25% best presterende ziekenhuizen van Nederland behoort.

DICA, de initiatiefnemer van de spotlight awards, maakt de kwaliteit van zorg inzichtelijk met betrouwbare vergelijkingen en analyses. Hierbij werken ze samen met dokters, patiënten en zorgverzekeraars. Bij het uitreiken van de DICA-spotlight awards waren behandelresultaten als lage sterfte, weinig complicaties en weinig heropname bepalend.

 

Het ADRZ is trots op de behaalde resultaten.

Lees ook:Award voor behandeling darmkanker ADRZ!
Lees ook:Prestigieuze award voor behandeling darmkanker ADRZ!
Lees ook:Snellere behandeling colorectaal kanker!
Lees ook:ADRZ krijg Spataderkeurmerk!
Lees ook:Film over patiëntenparticipatie bij oncologische zorgverbetering!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>