Nieuwe afval app ZRD

HULST – De Zeeuwse Reinigingsdienst heeft een nieuwe afvalapp ontwikkeld. Deze afvalapp helpt de bewoners bij het aanbieden en het scheiden van hun afval. De app is een extra service naast de gedrukte afvalkalender. De app is ontwikkeld samen met de gemeenten Hulst, Sluis, Veere, Noord-Beveland, Kapelle, Reimerswaal en Tholen.

Waar kunt u de app vinden?
De gratis app is beschikbaar in de Playstore (Android) en de App store (IOS). U kunt de app vinden onder de naam ‘ZRD’. Als u de app heeft gedownload, wordt gevraagd om uw postcode en huisnummer. Vervolgens ziet u alle functionaliteiten en is de app klaar voor gebruik.

Gepersonaliseerde afvalkalender en notificaties
Door het invoeren van postcode en huisnummer is het mogelijk om een gepersonaliseerde afvalkalender te raadplegen. Er is steeds digitaal te zien wanneer het restafval, gft-afval, papier en plastic verpakkingsafval met lege drankenkartons mogen worden aangeboden voor inzameling. De afvalapp kan een melding geven, wanneer u het afval kunt aanbieden. Dit is per gebruiker naar eigen voorkeur in te stellen.

Via de app zijn de locatie en de openingstijden van de milieustraat ook te vinden. Er wordt ook aangegeven welke afvalstromen worden geaccepteerd. Naast informatie over hoe het afval kan worden aangeboden is er ook informatie te vinden over wat er met het afval wordt gedaan.

Lees ook:Nieuwe zone-indeling voor ophalen afval!
Lees ook:Nieuwe afval app!
Lees ook:Afval op tijd aanbieden
Lees ook:Kapelse afval op tijd aanleveren
Lees ook:Nieuwe afvalkalender!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>