De beste restaurants 10 dagen voor een prikkie

GOES – Het liefst zouden we elke avond op topniveau willen eten. Een te lang bezette reserveringslijn bij jouw favoriete restaurant, een werkgever die te laat is met uitbetaling van het salaris, de elektriciteitsrekening die veel hoger uitpakt dan geraamd, en zo zijn er nog talloze redenen op te sommen waarom dat luxe etentje alsmaar op de lange baan wordt geschoven. Al deze bezwaren vervallen tijdens de HEERLIJK10Daagse, van 26 mei tot en met 4 juni 2017 verspreid over het hele land.

Nederlandse topgastronomie voor een zachter prijsje

HEERLIJK10Daagse, de succesformule van HEERLIJK.nl, is vijf jaar geleden in het leven geroepen om bourgondisch Nederland kennis te laten maken met de topgastronomie tegen een interessante prijs. Van 26 mei tot en met 4 juni lunch je voor € 22,50 en dineer je voor € 27,50 prinsHEERLIJK in de beste restaurants op Hollands grondgebied. Voor € 10,- extra eet je zelfs op sterniveau, voor € 20,- extra op tweesterrenniveau.

Garantie voor kwaliteit

Door HEERLIJK.nl zijn uitsluitend restaurants van grote klasse geselecteerd; voor welk restaurant ook wordt gekozen, de gast is gegarandeerd van een lunch of diner op topniveau. Tijdens de HEERLIJK10Daagse hoef je niet bang te zijn dat kliekjes worden verwerkt in het menu of dat er gesmokkeld wordt met goedkopere ingrediënten. Potentieel nieuwe gasten zijn voor restaurateurs juist een reden om een extra tandje bij te zetten.

Reserveer snel bij de top Vanaf 2 mei kan voor de HEERLIJK10Daagse worden gereserveerd via www.heerlijk.nl/10daagse. Gasten kunnen gedurende de tien dagen terecht bij verschillende toppers, waaronder: De Kromme Watergang** (Hoofdplaat), Le Beau (Goes), ‘t Vlasbloemeken* (Koewacht), De Vierbannen (Ouwerkerk), Mijn Keuken* (Wouw) en Katseveer* (Wilhelminadorp).

Foto: De Kromme Watergang** (Hoofdplaat)

Lees ook:Top 5 Heerlijk 10 daagse: Kromme Watergang op 1!
Lees ook:Heerlijk 10-daagse!
Lees ook:HEERLIJK10Daagse: 10e editie met recordaantal toprestaurants!
Lees ook:Mezger wint landelijke én provinciale HEERLIJK10Daagse publieksprijs
Lees ook:De Kromme Watergang** aan de top in Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>