Toneelvoorstelling Stormkracht

OUWERKERK – In de kerstvakantie wordt de toneelvoorstelling Stormkracht op vier verschillende dagen opgevoerd in het Watersnoodmuseum van Ouwerkerk. Tijdens deze voorstelling wordt de nacht van 31 januari 1953 weer tot leven gebracht. De toneelvoorstellingen vangen tweemaal per dag aan om 11.30 uur en om 14.00 uur en vinden plaats op woensdag 27 december, vrijdag 29 december, dinsdag 2 januari en vrijdag 5 januari. De voorstellingen duren circa een uur.

De toneelvoorstellingen zijn kosteloos bij te wonen bij een bezoek aan het Watersnoodmuseum. Het is aan te raden om op tijd te komen. Reserveren is namelijk niet mogelijk en er is een beperkte beschikbaarheid per voorstelling. In het verhaal spelen Jan en Sara de hoofdrol. Jan is een eenvoudige boerenjongen en Sara is een meisje dat dolgraag naar Parijs wil, en dan is er nog de zoon van de wethouder: Gilles. Gilles vindt Sara leuk, maar Jan ook. Terwijl het water stijgt gaan ze naar een feest in het raadhuis. De storm neemt toe en het water blijft stijgen. Dan moeten Sara en Gilles naar huis met de auto. Plots springt Jan voor de auto.. In de kerstvakantie zijn er ook familierondleidingen voor het hele gezin in het Watersnoodmuseum. Kijk voor data en tijden op de website van het museum: www.watersnoodmuseum.nl.

Lees ook:Watersnoodmuseum: ‘Jakarta, de mensen achter de zeemuur’!
Lees ook:Geldprijs Watersnoodmuseum komt in andermans zak terecht!
Lees ook:Watersnoodmuseum presenteert boek Teuntje de Haan
Lees ook:Digitaal Watersnoodmuseum!
Lees ook:65-jarigen gratis naar Watersnoodmuseumjarigen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>