Week zorg en welzijn!

imagesCAU7NIJB
TERNEUZEN – In de week van zorg en welzijn vinden er op verschillende SVRZ-locaties in Zeeuws-Vlaanderen veel activiteiten plaats voor ieder wat wils.

Ter Schorre – TerneuzenOp maandag 10 maart geeft Jos Cuijten zowel ’s middags als ’s avonds een lezing. Op dinsdag 11 maart is er ’s middags een klassiek concert.

De Molenhof – ZaamslagOp woensdag 12 maart is er ’s middags een klassiek. Op vrijdag 14 maart is er ’s ochtends een knutselactiviteit met kinderopvang Juultje, kinderen, kleinkinderen en buurtkinderen.

De Vurssche – AxelOp woensdag 12 maart is er ’s avonds een klassiek concert. Op vrijdag 14 maart is er een voorlichtingsbijeenkomst van de BOA met advisering op gebied van ‘Voortbewegen, Vitaliteit en Veiligheid’. In het restaurant vindt op diezelfde dag een Karaokemiddag met kinderen, kleinkinderen en buurtkinderen plaats.

OntmoetingscentraOp 14 maart staan de deuren open van onze ontmoetingscentra De Orangerie, Het Trefpunt, ’t Veer, De Schakel en De Pyramide. Per locatie kunt u een kijkje nemen, deelnemen aan een activiteit of informatie krijgen over het ontmoetingscentrum.

ZorgThuis – TerneuzenLocatie Máxima – Op dinsdag 10 maart staat ’s middags de zorgmarkt met informatie over balans, bewegen, voorlichting valpreventie, fysiotherapie en Welzorg. Ook is er een informatiebijeenkomst van de fysiotherapeut en de ergotherapeut.
Locatie De Vurssche – Zorgmarkt met informatie en leuke (wellness)activiteiten IN DE HALLE. Ook is er voorlichting over valpreventie. En leggen we een link met ‘vroeger’. Unieke voorwerpen uit het museum `Het land van Axel`, levende Axelse klederdracht en een stand van `De Baeckermat` met producten van vroeger en nu.

Deelname aan alle activiteiten is gratis!
Kijk voor het volledige programma en tijden www.svrz.nl/weekvanzorgenwelzijn

Open dag van Zorg en Welzijn.
SVRZ doet in 2014 mee in Zeeuws-Vlaanderen met de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn! Op zaterdag 15 maart houdt SVRZ samen met andere zorgorganisaties een open dag in BioBase in Terneuzen. Voor het programma kijkt u op: www.zorgenwelzijninbeeld.nl
SVRZ is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland. Acht zorglocaties, talrijke kleinschalige woonvormen en een Servicecentrum staan garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

Lees ook:SVRZ doet mee aan week van Zorg en Welzijn
Lees ook:SVRZ doet mee aan week van Zorg en Welzijn!
Lees ook:Ook bij WVO Zorg Week van de Zorg
Lees ook:SVRZ doet mee aan de open dag van Zorg en Welzijn!
Lees ook:Fitnesstuin bij SVRZ locatie in Axel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>