Jacqueline Pruijsers exposeert in ´t Gasthuis´!

svrz blog

 

 

MIDDELBURG – De werken van Jacqueline Pruijsers uit Arnemuiden zijn tot en met december te bewonderen en te koop in het Middelburgse ‘t Gasthuis van SVRZ.

Op de begane grond en in de gangen van de eerste en tweede etage van SVRZ ’t Gasthuis, kunt u mooie schilderen en foto’s bewonderen. Jacqueline Pruijsers is al vanaf 1997 bezig met tekenen en schilderen. Zij heeft bij verschillende kunstenaars en academies lessen gevolgd. Vorig jaar heeft Jacqueline de opleiding schilderkunst aan de Kunstacademie in Eeklo afgerond. Vervolgens startte ze dit jaar met de opleiding schilderkunst – specialisatie aan de Kunstacademie in Eeklo.

Jacqueline maakt zowel aquarellen, als acryl- en olieverfschilderijen, en werkt ook graag met pastel- en oliekrijt. De laatste jaren heeft zij zich voornamelijk gespecialiseerd in olieverftechnieken. Ze werkt het liefst op een losse maar vrij realistische manier. Met het doel om abstracter te gaan werken, waarbij nog wel het onderwerp “zichtbaar” is. Naast schilderen is fotografie haar hobby. Zij heeft enkele jaren ervaring als fotograaf bij de gemeente Middelburg. Momenteel probeert zij de artistieke kant van het fotograferen te belichten.

De titel van deze tentoonstelling heeft zij “Tracks & Imprints” gegeven; omdat het werk voornamelijk gebaseerd is op de vele reizen die zij gemaakt heeft. Jacqueline vindt het geweldig dat ze in de gelegenheid wordt gesteld om in SVRZ ´t Gasthuis een aantal van haar werken tentoon te stellen.

Over SVRZ ´t Gasthuis

SVRZ ’t Gasthuis is een voorziening van SVRZ. Het bestaat uit acht locaties waarin zorg wordt geboden aan mensen met dementie, somatische klachten of het syndroom van Korsakov. De locatie ´t Gasthuis richt zich met name op geriatrische revalidatie, specialistische somatische zorg en gespecialiseerde zorg voor mensen met onbegrepen gedrag. Ook wordt dagbehandeling verzorgd voor mensen met somatische beperkingen en voor mensen met dementie. Het Ontmoetingscentrum biedt laagdrempelige ondersteuning aan mensen met dementie en hun partner.

Lees ook:Frederique Repko exposeert in SVRZ ‘t Gasthuis!
Lees ook:Toos de Herder exposeert in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Evenementen in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Verbouwing ‘t Gasthuis!
Lees ook:Jutters exposeren kunst in SVRZ ‘t Gasthuis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>