ING is somber over transportsector

ingMIDDELBURG – De ING toont zich in het dinsdag 13 april verschenen kwartaalbericht Transport & Logistiek somber over de Zeeuwse transportsector.
ING stelt dat er dit jaar ook veel faillissementen in de transportbranche zijn te verwachten. Transportondernemers kampen met een omzetdaling van gemiddeld twaalf procent. Ook is duidelijk dat ondernemers liever hun nodige investeringen uitstellen. In het Zeeuwse zijn de afgelopen periode enkele transportbedrijven failliet gegaan. Machielse Transport BV, aan de Gildeweg 31a in Vlissingen is bijvoorbeeld op dinsdag 23 maart failliet verklaard. En dinsdag 16 maart heeft de rechter-commissaris een einde gemaakt aan Krijger Transport Rilland BV, aan de Duivenhoek 1 in Rilland. Daar zijn tweeëntwintig, vooral truckers, hun job kwijtgeraakt. Overigens is het bedrijf inmiddels doorgestart.

Lees ook:Faillissement Vo-Wa Transport in Tholen uitgesproken
Lees ook:Vijfendertig medewerkers failliet Minnaard Transport Krabbendijke mogen toch doorwerken
Lees ook:Busbedrijf Van Fraassen is failliet
Lees ook:Slapende Zeeuwse journalisten missen transportdrama in Tholen
Lees ook:Curator verplicht om uitleg te geven aan elektronicaketen EP

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>