Voorverkoop zwembadabonnementen

KLOOSTERZANDE – Het zwemseizoen gaat 7 mei weer van start in Zwembad De Honte in Kloosterzande. Vanaf die dag is het bad weer tot eind augustus 2018 geopend. Ook dit jaar kunnen de zwemabonnementen weer in voorverkoop worden aangeschaft. Dit kan zowel digitaal als in de gemeentewinkel te Hulst. Online kunnen de zwemabonnementen worden besteld via www.gemeentehulst.nl. Hier kan bij de aanvraag via i-deal worden betaald. De aanvraag wordt dan direct verwerkt, waarna het abonnement naar het huisadres wordt opgestuurd.

De abonnementen kunnen ook in de gemeentewinkel worden aangevraagd. Dit kan tijdens de reguliere openingstijden van de gemeentewinkel. Na de middag wordt gewerkt op afspraak. Een afspraak kan worden gemaakt op www.gemeentehulst.nl of via tel. 14 0114.

Wat kost het?
Bij aanvragen die vóór 21 april 2018 (voorverkoop) worden gedaan, wordt een korting gegeven op het reguliere tarief.

De zwemabonnementen 2018 kosten:
Normaal:          Voorverkoop:
Volwassenen (15 t/m 65 jaar)             € 44,–              €  41,80
Kind (5 t/m 14 jaar)                             € 32,–              €  30,40
Pas 65+                                              € 32,–              €  30,40
Gezin                                                  € 99,–              €  94,05

Tijdens het seizoen kan een abonnement digitaal, in de gemeentewinkel of  bij het zwembad De Honte worden aangevraagd. Bij zwembad De Honte ontvangt men eerst een tijdelijk abonnement. Dat wordt later omgezet in een definitief abonnement. Deze wordt per post toegestuurd.

Gratis zwemabonnement voor minima  
Inwoners van de gemeente Hulst met een minimuminkomen en kinderen van vijf tot en met veertien jaar komen in aanmerking voor een gratis gezinsabonnement voor zwembad De Honte te Kloosterzande.
Minima die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen hierover een brief. Ontvangt u geen brief en denkt u toch in aanmerking te komen voor een gratis abonnement, neemt u dan contact op met de gemeente Hulst op tel. 14 0114.

Het zwemabonnement is geldig in 2018. Dit jaar is het zwembad geopend vanaf maandag 7 mei tot en met vrijdag 31 augustus 2018.

Kinderen tot en met 4 jaar hebben altijd al gratis toegang tot het zwembad.

 

 

Lees ook:Voorverkoop zwemabonnementen
Lees ook:Voorverkoop zwemabonnementen Kloosterzande!
Lees ook:Voorverkoop zwemabonnement!
Lees ook:Zwembad De Honte weer open!
Lees ook:Gratis zwemmen minima!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>