Ad Koppejan: Goed nieuws, geen ontpoldering Hedwigepolder!


ZOUTELANDE- “Geen ontpoldering Hedwigepolder; kabinet kiest voor beter alternatief. Goed nieuws voor de Zeeuwen en iedereen die van onze polders houdt”, meldt Tweede Kamerlid Ad Koppejan uit Zoutelande vrijdagmiddag.

Hij is blij en toen zijn partij (CDA) nog voor ontpolderen was bleef hij als een roepende in de woestijn (lees: langs de rivier) tegenstander! En nu heeft hij zijn zin, maar dat is niet enkel zijn verdienste. Lucas Hartong van de PVV stelt: “En aanvullend natuurlijk: nooit meer goede landbouwgrond onder water zetten voor ‘natuur’ uitbreiding. Dus nergens meer!” Minister-president Mark Rutte ontkent dat er eerder een akkoord is gesloten met het Provinciale Statenlid Johan Robesin over het tegengaan van ontpoldering in Zeeland, in ruil voor zijn stem bij de Eerste Kamerverkiezingen.

Lees ook:PVV wil nog steeds Hedwigepolder droog houden!
Lees ook:Eurocommissaris: Hedwigepolder hoeft helemaal niet onder water!
Lees ook:Uiterlijk in mei besluit Hedwigepolder
Lees ook:Champagne te vroeg ontkurkt na afschieten Hedwigepolder?
Lees ook:PVV stelt Europese Commissie vragen over Hedwigepolder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>