Schietpartij in Terneuzen: 2 gewonden!


TERNEUZEN – Een man en een vrouw raakten afgelopen maandagavond gewond bij een schietincident in de Larixstraat in Terneuzen. Even later hield de politie 4 mannen aan. De politie onderzoekt of zij betrokken zijn bij dit voorval.

In de Larixstraat raakte een 20 jarige man uit Terneuzen door één of meerdere kogels zwaar gewond. Tevens werd een vrouw, verdere gegevens nu nog onbekend, geraakt. De man is naar het ziekenhuis in Gent vervoerd, terwijl de vrouw naar het ziekenhuis in Terneuzen is gebracht. Kort na het voorval hield de politie in de Rozenstraat in Terneuzen vier mannen aan. Zij zijn in de leeftijd van 18 tot en met 21 jaar en allen afkomstig uit Terneuzen. Zowel in de Larixstraat als in de Rozenstraat stelde de politie een onderzoek in. Het onderzoek bestaat uit een forensisch onderzoek. Verder worden diverse getuigen gehoord. De politie is op zoek naar getuigen, die meer over dit voorval kunnen vertellen. Zij worden verzocht om naar de politie te bellen: 0900-8844. Ook kan men zich melden op het politiebureau in Terneuzen.

Lees ook:Vrouw aangehouden na steekincident!
Lees ook:Mishandeling Terneuzen!
Lees ook:Meisje gewond bij schermutselingen!
Lees ook:Krantenbezorgster Terneuzen beroofd!
Lees ook:Politie zoekt vieze mannen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>