Aangehouden voor bezit cocaïne!

cocaine
GOES – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 19-jarige jongen uit Rilland op de Oude Vismarkt in Goes aangehouden nadat bij hem cocaïne is aangetroffen.

Een groepje jongeren, waarvan bekend is dat zij drugs gebruiken en verhandelen, wordt in het uitgangscentrum geobserveerd door de politie. Als twee personen zich afsplitsen van de groep om kort daarop weer terug te keren, rijst het vermoeden dat er drugs is gedeald. Agenten besluiten om de groep te controleren op verdovende middelen. Bij een 19-jarige jongen uit Rilland wordt 0.7 gram cocaïne in zijn broekzak gevonden. Hij wordt aangehouden voor overtreding van de Opiumwet en meegenomen naar het bureau.

Geseponeerd

Na verhoor mocht hij zaterdagmiddag weer naar huis. Omdat het slechts om een gebruikershoeveelheid gaat is de zaak geseponeerd.

Lees ook:Arrestaties drugshandel
Lees ook:Vermoeden drugshandel
Lees ook:Politie pakt man met harddrugs in centrum Goes!
Lees ook:Hagenees strooit met cocaïne in Terneuzen!
Lees ook:Drugsdealer van straat geplukt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>