Wietkwekerijen opgerold!

wietplantage
SAS VAN GENT – De politie heeft afgelopen maandag twee in werking zijnde hennepkwekerijen opgerold. Eén in de Flankstraat in Sas van Gent en één in de Diezestraat in Terneuzen. De politie is de kwekerijen op het spoor gekomen door tips. Vermoedens zijn daarna bevestigd door elektriciteitsmetingen in de omgeving van beide woningen, waarna besloten is om binnen een kijkje te nemen.

Agenten treffen in de Flankstraat op de begane grond een in werking zijnde hennepkwekerij aan met 285 planten. Op de 1ste verdieping en in een aangebouwde schuur worden nog knipresten van eerdere oogsten gevonden. Voor de kweek is illegaal stroom afgetapt. Er is niemand aangehouden.

Terneuzen
Ook in de woning aan de Diezestraat wordt op de 2de verdieping een in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt met 265 nagenoeg oogstrijpe planten. Hier wordt evenzo voor de kweek illegaal stroom afgetapt. Twee vrouwen zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau. De zaak wordt doorgestuurd naar de officier van justitie. De vrouwen zijn inmiddels weer thuis.

In beide woningen zijn alle apparatuur en planten ter vernietiging meegenomen.

Lees ook:Wietkweker gearresteerd!
Lees ook:Omvangrijke wietkwekerij Axel opgerold!
Lees ook:Wietkwekerij opgerold!
Lees ook:Arrestatie wietkwekerij!
Lees ook:Wietkwekerij ontdekt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>