Inbreker gepakt!

politie in de boeien
BEVEREN (B) – De Belgische politie heeft afgelopen dinsdag een 23-jarige man uit Beveren (B) in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van meerdere inbraken in Zeeland. De man zit vast en wacht op uitlevering naar Nederland.

De verdachte heeft, vermoedelijk samen met een kompaan, inbraken gepleegd in woningen in het buitengebied van Zeeuwsch-Vlaanderen. Hij heeft tijdens het eerste verhoor een bekennende verklaring afgelegd. Hiermee zijn mogelijk een woninginbraak in de Oranjedijk in IJzendijke op 13 februari jl., een woninginbraak in het Mauritsfort in Hoek op 2 juni jl. en een woninginbraak aan de Notendijk in Terhole op 28 december 2012 opgelost.

Onvoldoende bewijs

De tweede verdachte, een 23-jarige man uit dezelfde woonplaats, is door de Belgische politie aan de tand gevoeld over zijn aandeel in de inbraken. Tegen hem is vooralsnog onvoldoende bewijs om hem langer vast te houden.

Lees ook:Auto uit de bocht gevlogen
Lees ook:Wietdeal verstoord
Lees ook:Verdachte schietincident Sas van Gent alweer vrij!
Lees ook:Verdachten inbraak gearresteerd!
Lees ook:Inbreker gearresteerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>