Agenten met mes bedreigd!

brrodmes blog

VLISSINGEN – Een vrouw is zaterdagochtend in een woning aan de   Vlissingse  Vincent van Goghstraat aangehouden.

Twee agenten waren rond 04.15 uur in de woning. Ze waren met de bewoonster in gesprek, nadat deze de politiemeldkamer had gebeld. Tijdens het gesprek pakte de vrouw plotseling uit een tas een groot broodmes. Ze keerde zich tegen de agenten en dreigde hen neer te steken. De agenten bedachten zich geen moment en gebruikten pepperspray. Vervolgens werd het mes van haar afgepakt en werd ze geboeid. De vrouw is naar het politiebureau gebracht, waar ze is gehoord. Ook zal ze nog psychisch door een GGD-arts worden beoordeeld.

Pepperspray

Dit is een veilig wapen met een korte werkingstijd. Het veroorzaakt een acute ontsteking aan de ogen, zodat mensen hun ogen moeten sluiten, hun lichaamsmotoriek verliezen en enige minuten zijn uitgeschakeld. In deze tijd kan de politie een aanhouding verrichten. Het voordeel van de pepperspray is dat er geen blijvend letsel ontstaat.

Lees ook:Conducteur met dood bedreigd!
Lees ook:Duitse jongen spuit pepperspray in gezicht van campingbaas
Lees ook:Agenten belaagd!
Lees ook:Mes in beslag genomen na mishandeling!
Lees ook:Vrouw door het lint vanwege filmploeg EO: 2 agenten gewond!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>