Wietkwekerij opgerold!

wietplantage

VLISSINGEN – De stad Vlissingen kent nogal wat wietkwekers. Zo nu en dan wordt zo’n kwekerij verlinkt of spointaan ontdekt en opgerold. In een pand aan de Troelstraweg is zo’n  wietkwekerij opgerold. Daarbij zijn 200 planten aangetroffen en twee zakken met gedroogde henneptoppen. De politie heeft hierbij twee verdachten aangehouden.

Anonieme tip

Dankzij een anonieme tip is donderdag 8 mei om 16.30 uur een hennepkwekerij aan de Troelstraweg opgerold. Daarbij zijn twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 47-jarige man en een 15-jarige jongen beiden uit Vlissingen.

Gedroogde henneptoppen

In de kwekerij zijn 200 planten aangetroffen. Verder vond de politie twee zakken met gedroogde henneptoppen. Vermoedelijk waren deze afkomstig van een eerdere oogst. Daarnaast werd ook illegaal stroom afgetapt. De planten zijn vernietigd en de twee verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Prioriteit

De politie en de gemeente geven veel prioriteit aan de aanpak van hennepkwekerijen. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven aan de politie via 0900-8844. Ook kan gebeld worden naar meldlijn Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietkwekerij opgerold!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>