Verdachte personen!

babbeltruc

ZIERIKZEE – In de Zierikzeese wijk Malta liepen afgelopen donderdagavond personen rond die zich uitgaven voor werknemers van een beveiligingsbedrijf. Het beveiligingsbedrijf zou zijn ingehuurd door de gemeente om namens de gemeente advies te geven over beveiligingssystemen en deze zelfs te verkopen. Gemeente Schouwen Duiveland heeft aan géén enkel beveiligingsbedrijf een dergelijke opdracht gegeven.

Deze mensen komen niet namens de gemeente Schouwen Duiveland. Het is de gemeente Schouwen Duiveland onbekend wat hun bedoeling is.

Tip: Komt er namens de gemeente iemand aan de deur, vraag dan naar zijn legitimatiebewijs en een bewijs van opdracht van de gemeente.

Als u het niet vertrouwt kunt u de politie  telefoonnummer 0900-8844  bellen of tijdens kantooruren naar de servicelijn van de gemeente Schouwen-Duiveland telefoonnummer 0111-452111.

Lees ook:Onderzoek naar inzet social media!
Lees ook:Natuurbrand Duinpolder!
Lees ook:Schouwen-Duiveland aast op “Goese” asielzoekers!
Lees ook:Onderzoek zondagsopenstelling
Lees ook:Toeristenbelasting betalen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>