Inbrekers actief!

inbreker

AAGTEKERKE – In Aagtekerke, Grijpskerke, ‘s Heer Abtskerke, Kapelle en Middelburg zijn zaterdagmiddag en -avond zes woningen opengebroken. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. Meld verdachte situaties via 112.

  • Middelburg: zaterdagavond werd een woninginbraak gemeld in de Steenloperstraat. Er werd een raam opengebroken en de woning werd doorzocht.
  • Middelburg: ook werd in de naastgelegen Zilvermeeuwstraat om diezelfde tijd ingebroken.
  • Grijpskerke: zaterdagavond werd in een woning aan de Schuitvlotstraat door de bewoners een inbraak ontdekt. De dader(s) hebben de woning opengebroken en de woning doorzocht.
  • Kapelle: diezelfde middag of avond werd ingebroken in een woning aan de Postweg. Er werd een raam opengebroken en de woning werd doorzocht.
  • Aagtekerke: zaterdagavond laat ontdekten de bewoners van een huis aan de Kelderweg bij thuiskomst dat er een raam was opengebroken. De inbreker(s) doorzochten de woning.
  • ‘s-Heer Abtskerke: zaterdagavond meldde de bewoners van een woning aan de Zuidweg dat er was ingebroken. Ook hier was een raam vernield.

Bij deze woninginbraken zijn onder andere weggenomen: computerapparatuur, sieraden en geld.

Hebt u informatie?

Heeft u de laatste dagen iets bijzonders gezien, wat met een van deze woninginbraken te maken kan hebben? Bel dan naar de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Verdachte situatie? Bel 112

U kent uw buurt het beste. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie. Blijf rustig, neem geen risico’s! Meld uw naam, uw woonplaats, het adres en wat er precies aan de hand is. De kans dat woninginbrekers opgepakt kunnen worden, neemt toe als u bij de politie meldt wanneer u verdachte zaken waarneemt.

Lees ook:Inbrekers slaan hun slag!
Lees ook:Vlissingse woninginbraken!
Lees ook:Inbrakenreeks Tholen!
Lees ook:Woninginbrekers actief!
Lees ook:Inbreker probeert het in Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>