Achtervolging scooterrijder!

politiewagen

VLISSINGEN -  Agenten hebben afgelopen dinsdagavond na een achtervolging een 20-jarige Vlissinger aangehouden. De verdachte reed mogelijk op een gestolen scooter.

De dienders kwamen de man op rond 23.00 uur op de Nieuwe Zuidbeekseweg op een scooter tegen. Bij het zien van de politie ging de bestuurder er met hoge snelheid vandoor. Gezien het rijgedrag besloten agenten de achtervolging in te zetten. Ter hoogte van de Jordaenslaan kwam de man ten val. Vervolgens zette hij het op een lopen. Een van de agenten zette te voet de achtervolging in en wist de verdachte aan de Lunenburg in te halen en in te rekenen.

Gestolen

Na onderzoek aan de scooter bleek deze te zijn voorzien van een valse kentekenplaat en bleek het slot geforceerd te zijn. Vermoedelijk was de tweewieler gestolen. De man is meegenomen naar het politiebureau, daar bleek hij ook niet in bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Hij is ingesloten en de scooter is in beslag genomen.

Lees ook:Jongen op gestolen scooter
Lees ook:Gevaarlijk rijgedrag!
Lees ook:Politieachtervolging Vlissingen!
Lees ook:Scooterdieven gepakt!
Lees ook:Controle levert gestolen scooter op!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>