Moeder en zoon op dievenpad!

politie arrestatie

TERNEUZEN – De politie heeft om 11:30 uur afgelopen woensdagmorgen twee inwoners van Terneuzen aangehouden omdat zij ervan worden verdacht bij diverse winkels in de binnenstad van Terneuzen goederen te hebben weggenomen met behulp van een geprepareerde boodschappentas.

De 39-jarige vrouw en haar 18-jarige zoon werden op heterdaad betrapt tijdens hun laatste diefstal van zonnebrillen bij een opticien. Door de winkelier werd de politie gebeld. Een duidelijk signalement werd door de meldkamer verspreid en diverse politieagenten zijn op zoek gegaan naar moeder en zoon.

Aangehouden, goederen in beslag

Ze werden aangetroffen in de Nieuwstraat en daar zijn de twee verdachten ook aangehouden. Beiden zijn overgebracht naar het politiebureau waar ze verklaringen hebben afgelegd.

De goederen die de verdachten hadden weggenomen zijn in beslag genomen voor het politieonderzoek. Door diverse winkeliers is inmiddels aangifte gedaan.

Lees ook:Stel op rooftocht…
Lees ook:Koperdief sloeg vaker zijn slag!
Lees ook:Koperdieven gepakt!
Lees ook:Inbraak opgelost!
Lees ook:Aanhanger vol wiet: 2 arrestaties!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>