Arrestaties na opgraven kokkels!

politie arrestatie

BRUINISSE – De politie heeft afgelopen donderdagmiddag op de Parallelweg aan de Grevelingendam bij Bruinisse twee mannen gearresteerd  voor een overtreding van de Natuurbeschermingswet. Ze hebben kokkels opgegraven.

Agenten zagen rond 17.00 uur dat op de slikken van de Oosterschelde een duo iets aan het opgraven was. De agenten gingen poolshoogte nemen en liepen naar het duo, dat zich ongeveer 300 meter vanaf de kant bevond. Zij waren met gereedschap bezig om kokkels boven te harken. Beide mannen hadden reeds een halve emmer gevuld en enkele vierkante meters omgewerkt. Na controle van hun auto bleek dat zij ook nog een harpoen voorhanden hadden. De kokkels en de harpoen werden in beslag genomen.

Proces-verbaal

Beide mannen werden aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Zierikzee gebracht. Het gaat om een 28-jarige man uit Luik en een 38-jarige inwoner uit Zaventem. Ze werden met behulp van een tolk verhoord. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt. Rond 21.30 uur mochten ze het politiebureau verlaten.

Lees ook:Mogelijke inbrekers gearresteerd!
Lees ook:Geparkeerde auto’s aangereden
Lees ook:Jeugdige winkeldievegges opgepakt!
Lees ook:Stropers gearresteerd!
Lees ook:Valse kentekenplaten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>