Vandalen gearresteerd!

politie arrestatie

VLISSINGEN – Er zijn in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03.00 uur verschillende meldingen binnen gekomen bij de politie dat een groepje jongemannen vernielingen zouden plegen aan terrasmeubilair van een café en fietsen in de Walstraat in Vlissingen.

Door de melders werd een signalement van de vandalen doorgegeven en verschillende agenten zijn naar de Walstraat getogen om te kijken of de verdachten nog in de buurt waren. Dat bleek zo te zijn. Agenten troffen drie jongens aan die aan het opgegeven signalement voldeden en zij zijn aangehouden.

Het betreffen twee jongens van 19 uit Vlissingen en Middelburg en een 20-jarige Vlissinger. Alle drie de verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zullen ze vandaag gehoord worden over hun aandeel in de vernielingen.

 

Lees ook:Vandalen gepakt!
Lees ook:Mishandeling!
Lees ook:Agressievelingen vaker fout!
Lees ook:Telefoondieven gearresteerd!
Lees ook:Autoslopers houden huis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>