Bloedproef afgenomen van veroorzaker ongeval N256

dronken rijder 2

GOES – Op de N256 (Deltaweg) in Goes was afgelopen woensdag een ongeval met enkele auto’s. De veroorzaker wordt verdacht dat hij teveel alcohol heeft gedronken.

Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur. Meerdere mensen verklaarden dat de bestuurder van een busje richting Zierikzee reed. Hij reed voortdurend heel gevaarlijk. Na een inhaalmanoeuvre ging de auto tollen en raakte een personenauto, welke richting Goes reed. De auto belandde op het dak.

Teveel alcohol

De hulpverleningsdiensten gingen met spoed ter plaatse. Omstanders meldden aan agenten dat de veroorzaker vermoedelijk teveel alcohol had gedronken en was weggerend richting de Katseveerweg. Een politie-eenheid zocht naar de gevluchte man en trof hem aan op deze B-weg. Uit een ademtest bleek dat de 44-jarige inwoner uit de gemeente Schouwen-Duiveland teveel alcohol had gedronken. Hij werd aangehouden en naar medewerkers van de ambulancedienst gebracht, die nog bij het ongeval stonden.

Bloedproef

De bestuurder is voor medische behandeling naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar heeft een GGD-arts een bloedproef van hem afgenomen. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Omleidingsroutes

Er raakte verder niemand gewond. De weg was ter plaatse afgesloten, er werden omleidingsroutes ingesteld. Rond 18.45 uur was de weg weer vrij.

Lees ook:Gewonde automobilist geboeid naar ziekenhuis
Lees ook:Auto van de weg: 1 gewonde!
Lees ook:Gewonde en nieuwe auto verwoest bij crash
Lees ook:Bloedproef afgenomen bij bromfietser na ongeluk!
Lees ook:Dronken de sloot in!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>