AmuseMe Vlissingen gestart….


VLISSINGEN – AmuseMe is vandaag (zaterdag) begonnen en duurt tot en met zondag 12 juni. AmuseMe is een culinaire ontdekkingsreis langs 12 Vlissingse restaurants en eetcafe ‘s.

De deelnemende restaurants halen het beste van zichzelf naar boven in de vorm van 3 gepresenteerde amuses per restaurant. U proeft ze alle 3 voor € 9,95 inclusief een heerlijk glas wijn!

Van verschillende restaurants zijn amuse’s bekend die vandaag en morgen tijdens AmuseMe 2011 geserveerd worden.

Belgische Loodsensociëteit:
- Huisgerookte zalm met komkommer en schuim van gerookte paling en soja.
- Roulleaux van Couburger
- Koud geserveerd soepje van geroosterde paprika en pomedori tomaat met hollandse garnaaltjes

De Gecroonde Liefde:
- Aspergesoep met krokante ham
- Tartaar van verse en gerookte zalm met panna cotta van wasabi
- Crème van geitenkaas met gekonfijte cherry tomaat en basilicumolie

Soif:
- Carpaccio van coquilles met citroenolie

Arsenaaltheater:
- Ansjovis met kleine groenten
- Soepje van bladsla met rivierkreeftje
- Rosbiefbloemetje op aardappel blini met rauwe bietjes
- Wortelmousse met roquefortkaas
- Sint Jacobsmossel met citroen vinaigrette

Culi Consult kookstudio:
- Salade van rode biet en sardines
- Soepje van kokos en citroengras
- Zacht gegaard Iberisch buikspek met mousseline van doperwten

Ook heeft Culi Consult nog 3 verrassende dessertjes.

Website: www.amuseme.nl

Lees ook:Muzikaal AmuseMe!
Lees ook:Amuses en nog eens amuses
Lees ook:Mary Jane Barri wint Amuse Me wedstrijd
Lees ook:Zomer tip (1): Oranje BBQ!
Lees ook:Duurste huisartsenpost van Nederland staat in Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>