Brasserie BLVD!

dinner blog
VLISSINGEN – Op de Vlissingse Boulevard Evertsen tegenover het Wooldhuis, wordt begin mei het nieuwe horecapaviljoen Brasserie BLVD geopend. Momenteel wordt nog hard gewerkt aan de koperen dakbedekking en het plaatsen van de kozijnen en het glas. De komende weken worden de binnenmuren en de terrasschotten geplaatst.

De huidige cafetaria waar onder andere vis, ijs en friet werd verkocht, wordt gesloopt zodra het nieuwe pand klaar is. Hier krijgt het kunstwerk ‘De Koopvaardij’ van kunstenaar Wessel Couzijn weer een plek. Het kunstwerk stond eerst op de kop bij het Nollehoofd, maar moest wijken voor het nieuwe horecapaviljoen.

Groot terras
Als alles volgens plan verloopt, is Brasserie BLVD vanaf begin mei dagelijks geopend van 10 uur ’s ochtends tot na het diner. Brasserie BLVD biedt binnen plek voor ruim 40 mensen. Op het terras kunnen 70 mensen van het zonnetje genieten. Er is voor ieder wat wils: huisgemaakt gebak, broodjes, salades, diverse visgerechten en uiteraard ijsjes in het zomerseizoen.

Fietscafé
BLVD is bij de VVV Zeeland aangemeld als fietscafé. Dit houdt in dat fietsers welkom zijn, er oplaadpunten voor elektrische fietsen zijn en er een gereedschapskist aanwezig is om kleine reparaties uit te voeren.

Lees ook:Top drie notering voor terras brasserie Zeelust Westenschouwen
Lees ook:Tweede Paasdag dus gaan wij naar de…..woonboulevard!
Lees ook:Brasserie Zeelust in Westenschouwen tweede in Terrassen top 100 !
Lees ook:De plek…..(23): Kaasboerderij Schellach, Schellach!
Lees ook:Mooiste kunstwerk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>