Grappige, ontroerende en schokkende Youtube-filmpjes

GOES – Youtube in de strijd tegen onrecht en onderdrukking. In ’t Beest in Goes kun je maandag 12 april een selectie van grappige, indrukwekkende, ontroerende en schokkende filmpjes op het grote bioscoopdoek zien.

Creatieve actievoerders zetten ook het internet en de camerabeelden in als middel, en dat blijkt effectief te zijn. Dankzij de macht van de camera én die van internet kunnen activisten een statement maken of veranderingen doorvoeren. Talloze voorbeelden laten zien dat beelden internationale actie kunnen ontketenen. Upload Cinema brengt maandelijks in een filmprogramma internetfilmpjes naar het grote doek. In samenwerking met Upload Cinema presenteert Movies that Matter ‘Saved by YouTube’, een speciaal programma waarin activisme op internet centraal staat. Een redactie selecteerde uit honderden inzendingen de beste, meest inspirerende en spannendste film- of videofragmenten en maakte hiervan een spannende compilatie voor in de bioscoop. Eén van de filmpjes die te zien zijn, is het liefdesduet tussen George Bush en Tony Blair. De voorstelling in ’t Beest in Goes duurt 90 minuten. Toegang kost zes euro.

 

 

 

Lees ook:Voorpremière Movies that Matter festival bij Cinema Middelburg: Timbuktu!
Lees ook:Movies that Matter on tour bij Cinema Middelburg: Hooligan Sparrow!
Lees ook:Cinema Middelburg: Camp 14 -Total Control Zone!
Lees ook:Movies that Matter on tour bij Cinema Middelburg: Guantanamo’s Child!
Lees ook:Cinema Middelburg: Omar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>