Meest besproken 2011: 4e plaats! – Mirjam Gabriëlse wint illegale Miss Maxi verkiezing!


MIDDELBURG – Amper een dag na de Miss Maxi verkiezing waarbij onze eigen Zeeuwse bolletje Mirjam Gabriëlse uit Middelburg als winnares is uitgeroepen breekt er een schandaal uit. Het gaat om een illegale wedstrijd.

Zeeland.Blog heeft maandag contact gehad met de “enige echte” organisatie: “In eerste plaats is het zo dat de organisatrice mevrouw Arends, al geruime tijd op de hoogte was van het door haar ongeoorloofd gebruik van de door ons gedeponeerde naam”, beweert Vera Wesenbeek voor Miss Maxi Belgium – Miss Maxi Nederland – Big & Large Magazine. “Zij mocht van ons deze naam gebruiken in het kader van een internationale samenwerking en op bepaalde voorwaarden. Sinds enkele maanden echter is er van een samenwerking geen enkele sprake meer en worden de gestelde voorwaarden geenszins vervuld doch schandalig met de voeten getreden. Tevens werden wij op de hoogte gesteld van de slechte kritiek op de organisatie. Wij hebben dan ook mevrouw Arends op de hoogte gesteld dat wij volledig afstand nemen van haar organisatie en verboden haar het verder gebruik van onze naam. Dit hebben wij ook openbaar gemaakt via een link op onze eigen website. De wedstrijd is dan ook zonder onze toestemming doorgegaan.” Gisella Arends van de Nederlandse Miss Maxi verkiezing reageert: “Wij zijn keurig in het bezit van de toestemming voor gebruiksrecht op de naam, en wispelturigheid van tegenpartij doet hier niets aan af. Wanneer er verdere ontwikkelingen vanuit de organisatie van Miss Maxi Belgium volgen in de vorm van dagvaarding (waarmee ze lijken te dreigen), zien wij deze dan ook met vertrouwen tegemoet. Tot op heden is het echter nog alleen gebakken lucht wat er op onze deurmat is gevallen…”

Eerdere Belgische halve finale Miss Maxi verkiezing:

Lees ook:Mirjam Gabriëlse wint illegale Miss Maxi verkiezing!
Lees ook:Fors bloemenmeisje Mirjam Gabriëlse doet het goed als Miss Maxi
Lees ook:Zeeuws bolletje Mirjam Gabriëlse is Miss Maxi!
Lees ook:Het gaat goed mis met de Zeeuwse miss
Lees ook:Flink Zeeuws meisje Mirjam Gabriëlse deelneemster Miss Maxi verkiezing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>