“City of Dance te theatraal”


MIDDELBURG – “Ik vind City of dance in Middelburg veel te theatraal aan het worden. Ik ging voor de dance, maar kreeg het gevoel alsof ik naar het Vlissingse straattheaterfestival Onderstroom stond te kijken”, moppert Jordy Kloosterman zaterdagmiddag op Plein 1940 !

Hij kreeg wat medestanders wat betreft de kritiek. Toch waren er vooral blij gezichten tijdens het evenement in de binnenstad. Later is het feest op Hof van Tange verder gegaan.

Lees ook:Weinig gedans op dagversie City of Dance
Lees ook:Filmpjes van City of Dance: deel 1
Lees ook:Politie: City of Dance verloopt rustig!
Lees ook:City of Dance!
Lees ook:Er is weer kermis in Middelburg

1 Reacties // Reageer

One thought on ““City of Dance te theatraal”

  1. John van Straaten

    Ook ik vond het dit jaar overdag een sof. De spirit van de dance is nu echt ver te zoeken.
    De dj’s die nu op de markt stonden, waren bepaald niet van een hoog niveau. Sterker nog, met vaak matige muziek keuzes, soms abominabel slechte overgangen (er zijn talloze dj’s die dit echt veel beter kunnen!). Misschien waren de geplande dj’s vriendjes van de organisatie?
    Verscholen in een donkere, kleine wagen waardoor het publiek niet eens kon zien wat ze nou precies deden. Een stel schermen links/rechts ernaast was op zijn plaats geweest.
    En een MC die niets anders kan roepen dan ‘party people, put your hands in the air, here we go’ enz. Nou niet echt functioneel.
    En diverse podia in de stad? Ik heb er 2 geteld, nou ja podia, dat truckje dan en een klein podium van pakweg 2 x 3 mtr op plein 40.
    Voorheen was the CoD overdag ook de moeite waard, met leuk uitgedost publiek dat echt het party gevoel had. Nu worden er springkussens voor kinderen geplaatst, ze kunnen geschminkt worden, je kunt je eigen ringtone maken. Oh, ja, fruit proeven ook. Maar of dat nou met Dance te maken heeft? Misschien tijd voor een nieuwe organisator die de Dance in ere hersteld?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>