So What in ‘t Gasthuis Middelburg!


MIDDELBURG – De gelegenheidsband ´So What´ presenteert maandag 27 februari vanaf 19.00 uur een gevarieerd programma van muziek en moderne poëzie. Dat gebeurt in ‘t Gasthuis Middelburg. Cliënten van het centrum van zorg en reactivering in hartje Middelburg kunnen meedoen. Zij maken muziek met kleine muziekinstrumenten!

De stichting So What is ruim 12 jaar actief op cultureel gebied in Zeeland met deelname aan diverse culturele activiteiten en de presentatie van eigen initiatieven. De stichting ontwikkelt ook activiteiten op aanvraag: bijvoorbeeld projecten in samenwerking met scholen en met sociale en culturele instanties in Zeeland. De stichting werkt regionaal, nationaal en internationaal: met succesvolle deelnames aan internationale muziekfestivals en ontmoetingen in verschillende steden in Noord-Italië.

Lees ook:Cultuureducatie!
Lees ook:Leefbaarheidsbijdrage!
Lees ook:Subsidie voor vier ondernemers-initiatieven!
Lees ook:Valentijn Byvanck nieuwe voorzitter Raad van Toezicht SBKM
Lees ook:Dag van de Politiek: Jongeren vs. Cultuur!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>