80’s Party – 17e editie: Het jaarlijkse themafeest van Zeeland!

LEWEDORP – De vrijwilligers van Stichting Fun4all houden zaterdag 4 juli in Lewedorp de 17e editie van “Het Jaarlijkse Themafeest van Zeeland”. In de regio wordt het evenement kortweg aangeduid als “Het Feest” en weet al jaren vele honderden bezoekers te trekken. Het thema voor 2015 is “80’s Party”. De bezoekers in de leeftijd van net 16 tot ruim 60 worden uitgedaagd zich zo origineel mogelijk te kleden naar dit thema. De 80’s: de tijd van de grote kapsels, fluoriserende mode-kleuren en Ray-Ban zonnebrillen uit Miami Vice.

Het themafeest heeft een prima reputatie op het gebied van livemuziek van hoogwaardige coverbands.

Met de unieke coverband Fragment, die al duizenden podia in Nederland heeft betreden, wordt het gegarandeerd een feest!
De twee kleine Engelsen en een belachelijk lange Nederlander hebben al meer dan 3000 keer op het podium gestaan in dit kikkerlandje. Het enthousiasme en het plezier spat er vanaf. En dat zorgt voor een daverend feest bij elke gelegenheid. Fragment heeft gespeeld op festivals zoals de Zwarte Cross (waar ze een soort van huis band zijn geworden), maar ook in AHOY, Paradiso en talloze feesttenten speelden ze het dak er af.

Met aanstekelijk covers in een eigenwijs Fragment-jasje twijfelen wij er niet aan en zal het drietal ook in Lewedorp tijdens “Het Feest” een geweldige live-act neer gaan zetten.

DJ Wired neemt je mee terug naar de jaren 80 met herkenbare en legendarische hits van onder andere Michael Jackson, Madonna, Blondie, the Police en Doe Maar: iedereen kent ze! In de 80’s flirtte pop en rock met dancemuziek en werden gitaren en drumcomputers gemixt.
DJ Wired draaide onder andere op Anywave. Ook is hij vaak te vinden in ‘t Beest waar hij de voetjes van de vloer laat gaan.

De locatie van het feest is Maalweg 2b te Lewedorp en begint om 21:00 uur.

Entreekosten: €15,-. Voor meer info en route van de bus kijk je op: www.hetfeest.net.

Lees ook:Big Fat Gipsy Party!
Lees ook:SteampunkParty – 14e editie Het Themafeest Van Zeeland!
Lees ook:Stripparty in Lewedorp!
Lees ook:Dorpsbezoek Lewedorp!
Lees ook:Treinverkeer ligt stil na aanrijding bij Lewedorp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>