Kane en Boris gaan de markt op

GOES – Op de Grote Markt van Goes is morgen het jaarlijkse evenement Goes in Concert 2009. Dan treden onder anderen Kane, Beef en Boris op.

Kane, de Haagse band met zanger Dinand Woesthoff, is de grote publiekstrekker in Goes. Kane bestaat dit jaar tien jaar.
Ook Boris is inmiddels een grote naam in de Nederlandse muziekwereld. Van jongs af aan is hij muzikaal beïnvloed geweest door grote soul- en pophelden als Prince, Michael Jackson, Otis Redding, Marvin Gaye en Donny Hathaway. In 2007 won hij de Edison Jazzism Publieksprijs.


Beef timmert sinds 1999 aan de weg. De band won in 2003 de Zilveren Harp. Verder staat er een optreden van Melou op het programma. Melou schotelt zijn luisteraars wereldmuziek voor. Een zomerse mix van jazz, soul blues, surfmuziek en bossanovaklanken. In Spanje is Melou populair en is elk optreden daar uitverkocht. Ook de Stereo Divas betreden in Goes het podium. Dit duo combineert de geluiden van DJ Miss Monica en het ‘Shirley Basey on Acid’ stemgeluid van vocalist MC Miss Bunty.
Kaarten kosten 20 euro en zijn aan de kassa te koop.

Lees ook:Kane, Boris en Beef komen naar Goes
Lees ook:Blues ‘kronkelt’ door Goese binnenstad
Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(24): Concert at Sea, Brouwersdam!
Lees ook:Guus Meeuwis, James Morrison, en KANE ook op Concert at Sea!
Lees ook:Eerste deel Concert at Sea succesvol!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>