Vlissingse Marokkanen onder vuur

marokkaanse jeugd

VLISSINGEN – De Marokkaanse jeugd in Vlissingen ligt onder vuur. Dat komt vooral door hun gedrag in het middengebied. Intimidatie, drugs dealen, slopen en op andere manieren mensen het leven zuur maken lijken daar haast de gewoonste zaak van de wereld.

Dus de burgers zijn woedend, de politie alert en burgemeester Wim Dijkstra en de Imam proberen de boel te sussen. Marokkaanse jochies sluipen een leegstaande woning binnen, draaien de kraan open en zetten de benedenetage onder water, een opgeschoten gastje gooit tot twee keer toe een steen door een schuurruit en ook regenpijpen, ventilatieroosters, bomen en wipkippen moeten het ontgelden. Een Marokkaans knaapje schiet zijn bal in een tuin. Hoe lost hij dat op? Simpel. Hij trapt een plank uit de schutting en graait zijn bal uit de tuin! Maar het kan ook anders! Deze week op het winderige station: Uit de portemonnee van een Vlissingse waaien talloze eurobiljetten. Ze waaien alle kanten op. Een Marokkaanse jongen zit het dichtste bij. Springt op en graait alle euro’s bij elkaar. Ik heb het nauwlettend gevolgd en deze jongen gaf elk briefje netjes aan de geschrokken vrouw terug. En ontving weliswaar geen fooi, maar wel veel dankbaarheid!

Lees ook:Zeeuwen blijken gulste fooigevers in de taxi!
Lees ook:Lekkere blonde serveerster? KASSA!
Lees ook:PZC containergraaier zonder been valt verkeerd!
Lees ook:Herdenking voor Fransen en Marokkanen
Lees ook:Harde onweersknallen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>