Zeeuwse gedeputeerde Van Waveren op CDA congres: Ad Koppejan is van ons!

harry van waveren 2

GOES / ARNHEM – “Ad Koppejan is onze Zeeuwse vertegenwoordiger. Hij is vandaag jarig. Je hoeft het niet met hem eens te zijn, maar hij is wel van ons”, aldus de Zeeuwse gedeputeerde Harry van Waveren uit Goes zaterdagochtend. Hij gaf deze bijval voor Koppejan tijdens het CDA congres in Arnhem.

Enkele van de duizenden CDA’ers beginnen vervolgens ‘Lang zal hij leven’ te zingen, terwijl Koppejan juist naar zijn stoel wandelt. Koppejan uit Zoutelande is één van de twee CDA Tweede Kamerleden die zich uitspreken tegen samenwerking met de PVV van Geert Wilders. Het wordt vanmiddag duidelijk of het CDA groen licht geeft voor de nieuwe regering VVD/CDA  met gedoogsteun van de PVV.  Dwarsliggers Koppejan en Kathleen Ferrier beslissen vandaag  op het congres nog niet of ze met het akkoord instemmen of ‘nee’ zeggen. De twee gaven aan dat de uitspraak van het congres zwaar zal wegen, maar dat ze pas later de knoop zullen doorhakken.

Lees ook:Ad Koppejan niet meer koppig: Groen licht voor regeerakkoord
Lees ook:Ad Koppejan tijdens CDA congres: “Geen platform voor Wilders haat tegen islam!”
Lees ook:Ad Koppejan: Nee is nee tegen PVV!
Lees ook:Domper voor Koppejan: Het kabinet komt er
Lees ook:Snotterende Ad Koppejan noodgedwongen jaar terug in de tijd door Mauro!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zeeuwse gedeputeerde Van Waveren op CDA congres: Ad Koppejan is van ons!

  1. marion van der voorde

    Hartverwarmend en geloof in de mensheid weer terug dat zoveel mensen van het CDA vanuit hun geweten de PVV aan de kant te zetten.Wat zou het geweldig zijn als het CDA-congres nee zegt en NL weer terug op weg is naar een stabiele samenleving. Verhagen verkwanselt de oprechtheid van veel CDA-ers.Dat zie je ook achter de microfoon.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>