Beste Zeeuwse mossel komt van Prins en Dingemanse uit Yerseke

mosselen

YERSEKE – Tot en met vorig jaar stond er iedere week een portie Zeeuwse mosselen bij mij op tafel. Dit jaar greep ik bij mijn eerste poging in de misselijk makende krabbetjes en had ik –sneu genoeg- voorlopig gegeten en gedronken. Dat wil niet zeggen dat de mosselen dit jaar slecht zijn. Het tegendeel bewijst de PZC consumententest. Die  heeft vrijdag uitgewezen dat Prins en Dingemanse uit Yerseke dit jaar de beste mossel presenteert. En heeft daarom de PZC-mosseltrofee gewonnen.

Prins en Dingemanse scoort met de verse schepmosselen die in de vestigingen van Agrimarkt te koop zijn. Edwin Foudraine van het mosselbedrijf vindt overigens dat er niet genoeg getest kan worden.

Lees ook:“Zeeuwse mosselen van ‘De Mosselhandel’ zijn 100% betrouwbaar”
Lees ook:De mossel komt er weer aan
Lees ook:Proef met mosselkweek op land
Lees ook:Mosselseizoen gestart!
Lees ook:Mosselen verbannen naar de magnetron!!!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beste Zeeuwse mossel komt van Prins en Dingemanse uit Yerseke

  1. MARCEL

    PRINS en DINGEMANSE kunnen voor U misschien wel de beste mosselen zijn maar die wij afgelopen week bij EMTE in Reusel gekocht hebben zijn de naam mossel niet waard.Ik heb een mail naar het bedrijf gestuurd maar tot op heden nog geen antwoord .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>