Freek de Jonge houdt try outs Nieuwjaarsconference in Zeeland

RILLAND – Cabaretier Freek de Jonge houdt van woensdag 24 tot en met zaterdag 27 november in diverse Zeeuwse theaters de try out van zijn Nieuwjaarsconference  ‘Het Verlossende Woord.’ De show is 2 januari op de televisie te zien.

De Jonge treedt op in Oostburg, Heinkenszand, Rilland en Tholen. Het nieuwe jaar vraagt om duidelijke keuzes. Bijvoorbeeld tussen cultuur en zorg. Of concreter een rollator of een schilderij. Of tussen nette armoe en onrustige welvaart. Concreter tussen migratiestop en multiculturele samenleving. Het debat over de juiste keuze wordt bemoeilijkt door emoties zonder welke de media geen bestaansrecht hebben. In een conference van vijf kwartier spreekt Freek de Jonge het verlossende woord. Vandaar dat hij zijn Nieuwjaarsconference de titel ‘Het Verlossende Woord’ heeft meegegeven.  Vanaf 16 december speelt De Jonge in het Compagnietheater te Amsterdam het jaar uit.

Bron: www.theaterverkoopzeeland

Lees ook:Freek’s kijkdoos bij Man bijt hond!
Lees ook:Dringen geblazen bij opening van Voetbal Experience door Guus Hiddink
Lees ook:Freek de Jonge zegt af na infarct echtgenote
Lees ook:Dag van de democratie!
Lees ook:Vlissingen: Dag van de Democratie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>