BLØF geeft cd ‘Wijd Open’ gratis weg

VLISSINGEN / EINDHOVEN – BLØF geeft het nummer ‘Wijd Open’ gratis weg aan iedereen die een plaat aanvraagt voor Serious Request. De band maakte het nummer op speciaal verzoek van Giel Beelen.

 Voor BLØF-zanger Paskal Jakobsen is dat niet meer dan logisch. ‘Het is een eer om gevraagd te zijn om het thema nummer te maken voor 3FM Serious Request. We willen er ook alles aan doen om zoveel mogelijk geld op te halen, dus geven we het nummer gratis weg aan iedereen die geld stort.’ BLØF speelt op 24 december in Eindhoven als laatste act tijdens de finale van 3FM Serious Request van radiostation 3FM. De band zal de drie DJ’s muzikaal begeleiden tijdens hun tocht vanuit het Glazen Huis naar het grote podium waarop de eindstand van de actie bekend gemaakt. Giel Beelen, Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg laten zich vanaf 18 december 20.00 uur voor de zevende editie van 3FM Serious Request opsluiten in het Glazen Huis op de Markt in Eindhoven. Ze eten zes dagen niets en maken 24 uur per dag mooie radio en TV met één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor de stille slachtoffers van aids in Afrika. Dat zijn kinderen. Kinderen die hun ouders verliezen aan aids, verliezen hun toekomst. En daar wil 3FM samen met het Rode Kruis en Stop Aids Now! iets aan doen. Op kerstavond, 24 december rond 21.45 uur verlaten de dj’s het Glazen Huis. Van deze finale doen 3FM op radio en BNN/NOS voor televisie gezamenlijk vanaf 19.30 uur live verslag op Nederland 3.  Bron: BLØF.

Lees ook:Chiel Beelen komt weer in het Glazen Huis!
Lees ook:Nieuw cd-album BLØF heet ‘Alles blijft anders’
Lees ook:Nieuwe bemanning voor Zeeuws Glazen Huis!
Lees ook:De Plek…..(42): Het Glazen Huis, Oostkapelle!
Lees ook:Serious Request: Nieuwe bewoner Glazen Huis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>