De laatste dagen van het jaar…(1) Bij de wokchinees

VLISSINGEN – Het is zo’n week dat ik de toerist uithang in eigen provincie. Dat doe ik als mijn familie komt logeren en het is dus weer zover. Een goed moment om in een miniserie de laatste dagen van het jaar op Walcheren te beschrijven.

Vandaag woensdag: Na een half uur langs de Vlissingse winkels te hebben geslenterd duik ik het MuZEEum in. Leuk om de maritieme geschiedenis van mijn stad op te snuiven. Vooral het leven van onze zeeheld Michiel de Ruyter maakt indruk op mij. Mijn vader merkt op: ”Hij was toch een beetje een zeerover.” Daarna weer shoppen in de stad en om 18.00 uur aanschuiven bij de wokchinees: Ying’s Wokpalace, aan de Spuistraat 67-69. Met mijn vader en moeder onbeperkt wokken, een grote hobby van ons. Nou ben ik niet zo’n grote opschepper, maar deze keer weet ik de gang naar het voedsel goed te vinden. Het valt ons op dat het voor een woensdagavond druk is bij de wokchinees. Het uitbuiken na de kerstdagen is blijkbaar voorbij en de Vlissingers lopen alvast warm voor het oud & nieuw feest. Want deze laatste week van het jaar gaan er veel op stap. Een leuk sfeertje en prima eten. in het restaurant. Wat wil uw Zeeland.blogger nog meer?

Lees ook:Jordy (12): Ik heb mijn eigen Flappie voor kerst vetgemest!
Lees ook:Ronald: Mijn huis hangt vol met kerstversieringen!
Lees ook:Kerstherinneringen (1)
Lees ook:Vriendelijkheidtest 4: Klant is koning maar baas is de GROTE keizer bij Vi-Computer Vlissingen
Lees ook:De plek…..(37): Grote Markt, Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>