Cappuccinotest (6): Waterige kop vol bij Restauratie Goes

GOES – Ik kom al jarenlang bij Restauratie Goes in het treinstation voor een kop cappuccino, een versnapering, snelle hap of de nieuwste Playboy. Dus de hoogste tijd om daar de zesde cappuccino test te gaan doen.

En ik kom er zeker niet in de laatste plaats voor de goedlachse dame die vlot en met een glimlach aan het buffet bedient. Ik bestel snel mijn cappuccino en krijg het bijna even snel op een dienblad gepresenteerd. Het schoteltje met een lepeltje, suiker en koekje ernaast. Ik heb gekozen voor een grote kop en dat kost 2,50 euro. De dame had gevraagd of ik er cacao op wil en dat is dus ook gebeurd. Maar eenmaal bij één van de weinig lege tafels aangekomen is het schuim in de kop behoorlijk naar beneden gezakt. Ik begin te drinken, de cappuccino is warm genoeg, maar…smaakt waterig. Er blijft na afloop een laag schuim achter in de kop. Cijfer: 6.

Lees ook:Cappuccinotest (12): Ik mis de kracht bij lunchcafé De Bult in Goes
Lees ook:Cappuccinotest (7): Rennende hond en een lekkere cappuccino bij La Place
Lees ook:Cappuccinotest( 9): Een vriendelijke lach en milde cappuccino bij Van der Valk Goes
Lees ook:Cappuccinotest (5): Krachtige bak in een drukke Drvkkery
Lees ook:Cappuccinotest 19: Redelijke kwaliteit bij een kruimelig La Place Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>