VLISSINGEN – “Volgende week gaan we los met ons eigen broodmerk. De nieuwe bakblikken zijn alvast binnen. Wordt mooi!”, twitterde warme bakker Peter Daane van de Piet Daane zaken in Vlissingen en Middelburg dinsdagochtend vroeg.
Welke naam het eigen brood krijgt wil hij nog niet verklappen. Wij hebben onze creatieve denktank alvast aan het werk gezet: Piet’s volkoren, Piet’s Boerenbruin. Piet’s dagverse bruine bolletjes, Piet’s Rijkgevulde krentenbollen en Piet’s luxe cake! Bakker Peter heeft inmiddels dit bericht op Zeeland.Blog gelezen en reageert: “Het is een eigen merkbrood met een streekgebonden naam. De nieuwe broden zijn exclusief bij ons verkrijgbaar en worden vers in onze winkels afgebakken. Wij bakken overigens al negenendertig jaar brood in onze eigen bakkerij.”
Lees ook:Peter Daane is beste Bolus bakker!
Lees ook:EURO 2012: Ook Echte bakker Piet Daane houdt van oranje!
Lees ook:Oeps! Chauffeur van de bakker gaat onderuit!
Lees ook:Bakker Daane: Mag het iets dikker?
Lees ook:Bakker Daane: Aan de eierkoek!