20 jaar BLØF: boek en cd!


MIDDELBURG – “Omdat we dit jaar ons 20-jarig jubileum vieren is onze nieuwe single ‘Later Als Ik Groter Ben’ gratis te downloaden op iTunes. Wees er snel bij, want de single is alleen vandaag nog gratis te downloaden!”, laat BLØF maandag weten.

“Zaterdag was onze boek presentatie in Paradiso. Het boek is geschreven door journalist Ernst Jan Rozendaal en is binnenkort ook digitaal te downloaden als e-book. Hiermee is BLØF de eerste band die haar biografie digitaal uitgeeft. Daarnaast is er een gratis iPhone-app waarmee extra interactief audio en video-materiaal te bekijken is wanneer je vanuit de app een ‘marker’ in het boek scant en waar de single Later Als Ik Groter Ben ook inzit. Heb je geen iPhone of IPad hebt, niet getreurd! Je kan de extra audio- en videofragmenten ook op de BLØF-blog terug vinden. Zaterdag 3 november vieren we ons jubileum met een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Ter gelegenheid van het jubileum verschijnt later dit jaar ook nog een Best Of CD waar ook nieuw materiaal zoals ‘Later Als Ik Groter Ben’ op te horen is. Ga dus snel naar iTunes om de single te downloaden! En kijk vanavond naar RTL Boulevard (op RTL 4, om 18.30), want zij waren er zaterdag ook bij in Paradiso.”

Lees ook:Win BLØF in je huiskamer!
Lees ook:Nieuwe Bløf: Was je maar hier!
Lees ook:BLØF trots op Facebook primeur
Lees ook:HIER: Het beste van 20 jaar BLØF!
Lees ook:20-jarig BLØF speelt in Ziggo Dome Amsterdam!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>