Win kaarten voor Dichterbij Dan Ooit-Concert van BLØF!


MIDDELBURG – Deze week maak je kans op twee 100% NL Live Tickets voor een heel bijzonder concert: Het Dichterbij Dan Ooit-Concert van BLØF. De mannen geven dit optreden exclusief voor luisteraars van 100% NL in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Het Dichterbij Dan Ooit-Concert is echt dichterbij dan ooit! Je zit dus niet op een goede plek in de zaal, ook niet op de eerste rij, maar gewoon naast de mannen óp het podium!

Wat moet je hiervoor doen?

Luister deze hele week naar 100% NL, hoor jij Paskal van BLØF praten SMS dan LIVE naar 2060 (€0,40 per ontvangen bericht).

Extra kans maken?
Ga naar de 100% NL Facebookpagina !

‘Later als ze groter zijn’
BLØF vierde vorig jaar hun 20-jarig bestaan. Een periode waarin de band onder andere meer dan dertig Top40-hits scoorde en de mannen gaan gewoon door met hun zoveelste jeugd in ‘Later als ze groter zijn’. Gedreven en gepassioneerd laten ze tijdens deze theatershow een dwarsdoorsnede horen van hun omvangrijke oeuvre. Wil jij ook bij deze of een andere theatershow aanwezig zijn?
Kijk dan snel op www.blof.nl

Lees ook:20-jarig BLØF speelt in Ziggo Dome Amsterdam!
Lees ook:Win Bløf-kaarten!
Lees ook:Ed Kowalczyk op Concert at Sea
Lees ook:BLØF: Stem op de 3FM Awards!
Lees ook:Filmpjes van Concert at Sea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>