Zeeuw rijdt in op agenten en ramt politieauto’s

BEVEREN – Een 21-jarige man uit het Zeeuws-Vlaamse Sint Jansteen heeft in de nacht van zondag op maandag in het Belgische Beveren geprobeerd enkele politiemensen omver te rijden. Dat meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

De man sloeg op Nederlands grondgebied op de vlucht voor de politie. Hij dacht de agenten af te schudden door de grens over te steken, maar de Belgische politie nam de achtervolging over.

De Belgen zetten enkele blokkades op, maar de Zeeuw piekerde er niet over om te stoppen. Hij ontweek ze, ramde verschillende politieauto’s en reed in op agenten.

De wilde achtervolging eindigde in Sint-Gillis-Waals. Daar raakte de inwoner van Sint Jansteen de macht over het stuur kwijt. De auto sloeg over de kop en belandde in een sloot. De Zeeuw is aangehouden en wordt verdacht van poging tot doodslag op vier agenten. Waarom de man op de vlucht sloeg, is nog niet bekend.

Lees ook:Autoruit vernield!
Lees ook:Pas op! Q-koorts bedreigt Zeeland
Lees ook:Inbreker houdt huis in bedrijfspand Sint Jansteen: duizenden euro’s weg!
Lees ook:Vriendinmepper krijgt huisverbod!
Lees ook:Aanrijding in Sint Jansteen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>